Blog over mijn borstkanker traject

Je verwacht hier natuurlijk een blog over Embraced, maar op deze blogpagina zal ik de komende tijd niet alleen delen wat voor leuke artikelen ik weer heb gemaakt, maar ook de mallemolen beschrijven, waarin ik terecht ben gekomen. Ik ben namelijk gediagnostiseerd met borstkanker in december 2021 en het jaar 2022 staat geheel in het teken van deze ziekte door het zware behandeltraject, inclusief 5 maanden chemo.

Om alle betrokkenen op de hoogte te houden zal ik regelmatig beschrijven wat de status van het gehele traject is, welke keuzes ik maak hierin, mijn zorgen en onzekerheden en alles wat verder voor anderen van belang kan zijn.

Zo kan iedereen op de hoogte blijven, aangezien het in deze lastige periode best een uitdaging is om alles en iedereen te kunnen informeren en zelf aan voldoende rust toe te komen.

De blogs van december 2021 t/m april 2022 heb ik inmiddels geclusterd op een aantal blogpagina's, omdat het wel erg veel aparte pagina's werden.

Ik steun PinkRibbon en zal armbandjes gaan maken, waarvan ik een gedeelte van de opbrengst aan PinkRibbon ga doneren.

 

Workshops en deelname markten zijn voorlopig geannuleerd

Workshops geef ik echter niet meer in 2021 en tot eind 2022. Ook zal ik voorlopig geen deelname aan markten plannen. Dit vanwege het medische traject en mijn kwetsbaarheid daarin. De pagina workshops en agenda heb ik om die reden tijdelijk verborgen.

 

 

 

 

© 2018 - 2023 Embraced by Nathalie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel