Algemene voorwaarden

Indien je een bestelling plaatst bij Embraced by Nathalie dan verklaar je dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel en marktverkoop.

De algemene voorwaarden kunnen worden gewijzigd en/of aangevuld. De nieuwste versie van de algemene voorwaarden staan op de website en dit is de versie die geldig is.

 

1.0 Prijzen en verzendkosten

Alle prijzen op www.embracedbynathalie.nl worden weergegeven in euro’s en zijn inclusief 21% BTW.

Prijzen kunnen worden gewijzigd, om welke reden dan ook.

Verzendkosten worden apart berekend.

Bij afhalen, op afspraak, worden géén verzendkosten berekend.

 

2.0 Bestellen en betalen

Je kunt jouw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

 

•             Ideal

•             Overboeking

•             Creditcard (Mastercard en Visa)

•             PayPal

•             Contant of per pin indien je de bestelling wilt komen halen

 

 

Betaaltermijn bij vooraf overmaken

Indien je hebt gekozen voor de optie “vooraf overmaken” dien je het totaal bedrag onder vermelding van het ordernummer binnen 5 werkdagen over te maken op rekeningnummer NL08KNAB0256816670 ten name van Embraced by Nathalie, Vianen.

De order wordt verzonden na betaling.

Annulering bij uitblijven betaling: Als Embraced by Nathalie na 5 werkdagen geen betaling hebben ontvangen, dan zal de bestelling worden geannuleerd. Je ontvangt hiervan een bevestiging per email.

 

3.0 Verzendkosten 2023

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 3,03 voor bestellingen die door de brievenbus passen (gewicht tot 100 gram)

€ 4,04 voor bestellingen die door de brievenbus passen (gewicht tot 350 gram)

€ 4,15 voor bestellingen die door de brievenbus passen (gewicht van 350 gram tot 2 kg)

€ 6,95 voor pakketten (gewicht van 2,01 tot 10 kg)

 

Deze verzendkosten zijn vastgesteld door TNT Post 2023 en gelden eveneens voor retourzendingen.

 

4.0 Contact

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht je vragen hebben over het een of ander dan kun je ons bereiken middels de volgende gegevens:

 

EMBRACED by Nathalie

Tel: 06 51 89 99 13 (ook per whatsapp)

Mail: info@embracedbynathalie.nl

 

De handelsnaam van ons bedrijf is: EMBRACED by Nathalie

KVK: 70077177

BTW: 175941941.B01

 

Onze domeinnaam is www.embracedbynathalie.nl.

 

Ons vestigingsadres: (let op; bezoek alleen op afspraak)

Ursulinenhof 52

4133 DJ Vianen

 

5.0 LEVERING

Wanneer je een bestelling hebt gedaan, dan zal het pakket binnen 3 werkdagen verzonden. Het kan zijn dat Embraced by Nathalie hiervan moeten afwijken. Is dit bij jou het geval, dan word je persoonlijk per email op de hoogte gesteld. In deze email zal ook de verwachte levertijd worden vermeld. Uiteraard streeft Embraced by Nathalie ernaar om zo snel als mogelijk te verzenden.

Het is mogelijk om de bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Alle bestellingen worden door Embraced by Nathalie conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder verzonden. Mocht je een beschadigde zending ontvangen dan verzoeken wij je hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen. Er zal dan een afspraak met je worden gemaakt over het retourneren van de zending en je producten zullen kosteloos door ons vervangen worden.

Let op: vergeet je Embraced by Nathalie in te lichten met betrekking tot vervoersschade of doe je dit te laat, dan vervalt je recht op garantie.

 

6.0 RETOURNEREN

6.1 Bedenktijd/ retour sturen

 

Online bestellingen:

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit betreft bestellingen die via de webshop zijn aangekocht. De zogenaamde ‘koop op afstand’ clausule. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (van webshop naar huisadres klant) gecrediteerd.

 

Marktverkoop aankopen:

Ook na aankoop op een markt kan het wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben.

Ruilen of retourneren is mogelijk binnen 7 dagen na aankoopdatum, echter alleen indien je de aankoop via pinbetaling of betaalverzoek hebt betaald. Dit moet dan aantoonbaar zijn (via bankafschrift of aankoopbon). Neem in dat geval contact met ons  op via info@embracedbynathalie.nl.

 

‘Custome made’ artikelen:

Let op, custom made artikelen, dus artikelen die naar de wensen van een klant zijn gemaakt, kunnen niet geruild of geretourneerd worden. De door u opgegeven maatvoering wordt aangehouden en u ontvangt deze dus als zodanig.

 

6.2 Verzendkosten bij retour

Bij retour zenden zijn de verzendkosten van jouw huis naar de webwinkel zijn voor jouw eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@embracedbynathalie.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Het product passen is uiteraard toegestaan; maar behandel het product met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is en niet langer dan voor het passen gebruikt is.

 

6.3 Heeft u een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

7.0 GARANTIE & KLACHTEN

7.1 Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie.

Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat u (weer) tevreden bent over de producten en onze dienstverlening. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u tegemoet te komen. Samen komen we er vast wel uit.

 

Disclaimer op verlijmd leer

Leer wat is voorzien van een slot en waarvan het leer en het metalen slot zijn verlijmd, mag niet steeds nat worden, door bijvoorbeeld het item steeds onder de douche te blijven dragen. Alhoewel wij flexibele sieradenlijm van zeer goede kwaliteit gebruiken, is geen enkele lijm bestand voor het meermaals door en door nat worden. Het zal dan zijn kleefkracht verliezen. Sowieso het dringende advies om leren armbanden niet onder de douche om te houden.

Alhoewel wij van goede wil zijn, kunnen wij geen garantie geven op artikelen die zichtbaar nat zijn geworden en daardoor de lijm zijn kleefkracht verliest. Uiteraard mag u van ieder item wel redelijkerwijs goede kwaliteit verwachten en zullen wij ons best doen, om een eventuele klacht naar beide partijen goedvinden, op te lossen.

 

7.2 Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@embracedbynathalie.nl  Samen zullen we zoeken naar een oplossing.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Zie tevens: https://www.embracedbynathalie.nl/c-4837088/garantie-klachten/

 

Embraced by Nathalie hanteert de garantievoorwaarden van de fabrikant, distributeur of leverancier van het product of dienst. Deze garantieregeling doet niets af aan je rechten als klant op grond van de wet en de overeenkomst op afstand.

Je kan aanspraak maken op de garantie direct na constatering van een defect tot uiterlijk 2 maanden na levering. Als je aanspraak wilt maken verzoek ik je schriftelijk of per email contact op te nemen.

Embraced by Nathalie kan niet worden gehouden aan uitbetaling van schadevergoeding, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van Embraced by Nathalie.

Bij toekenning van een schadevergoeding zal de schadevergoeding nooit hoger zijn dan het aankoopbedrag zoals op de factuur staat aangegeven.

 

8.0 Informatie

De informatie op www.embracedbynathalie.nl is uiterst zorgvuldig samengesteld. Desondanks is het niet uit te sluiten dat er onvolledigheden of onjuistheden in de informatie aanwezig zijn. Embraced by Nathalie  is hiervoor niet aansprakelijk.

Op www.embracedbynathalie.nl wordt door middel van fotomateriaal en afbeeldingen geprobeerd een zo duidelijk mogelijk beeld van het te bestellen product te geven. Het kan echter voorkomen dat een product op details afwijkt van het product zoals dit op www.embracedbynathalie.nl wordt getoond. Embraced by Nathalie is niet aansprakelijk voor eventuele verschillen het beeld en de werkelijkheid.

 

9.0 Persoonsgegevens / privacy

Zie de pagina privacy policy: https://www.embracedbynathalie.nl/c-4318673/privacy-beleid/

 

10.0 Overmacht

Door overmacht, zoals ziekte, kan het mogelijk zijn dat Embraced by Nathalie de levering van je bestelling moet uitstellen. Wij zullen je hiervan per email op de hoogte stellen.

Je hebt het altijd het recht om je bestelling dan te herroepen door gebruik te maken van het annuleringsformulier. Deze ontvang je ook in de bevestigingsmail. Het eventueel reeds betaalde bedrag zal direct na ontvangst van het herroepingsformulier aan je worden terugbetaald.

 

Contactgegevens

Embraced by Nathalie staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder  nummer: 70077177.

Het BTW nummer van Embraced by Nathalie is: NL001988199B66

Alle contacten met betrekking tot overeenkomsten, bestellingen en overige vragen of klachten lopen via de email: info@embracedbynathalie.nl of schriftelijk via:

 

Embraced by Nathalie

Ursulinenhof 52

4133 DJ Vianen

 

Embraced by Nathalie is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer:  06 51 89 99 13.

 

11.0 Copyright

Op de inhoud en vormgeving van www.embracedbynathalie.nl rust auteursrecht. Dat geldt voor alle afbeeldingen (tenzij openbaar gemaakt door producent of distributeur van de gefotografeerde producten) en teksten of delen van teksten.

Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik van de vormgeving, op welke wijze dan ook, dien je vooraf schriftelijke toestemming te hebben ontvangen van Embraced by Nathalie. Indien toestemming hiervoor niet is gegeven en het copyright wordt geschonden dan zal ik hierop actie ondernemen.

 

Algemene voorwaarden - Versie 2.2 - Embraced by Nathalie – februari 2023

© 2018 - 2024 Embraced by Nathalie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel