Nathalie Snel,  wonend in Vianen en het gezicht achter EMBRACED by Nathalie. 

Al zo lang als dat ik mij kan herinneren ben ik al creatief bezig. Schilderen, tekenen en etaleren deed ik graag. Omdat ik zelf al jaren een zwak heb voor (leren) sieraden en ik tot de conclusie kwam dat ik met mijn creatieve inslag ook wel zoiets zou kunnen maken, ben ik aan de slag gegaan met het bewerken van leer. In zomer 2017 is sieraden maken uitgegroeid tot mijn passie. En daaruit is EMBRACED geboren; vanaf november 2017 echt als een bedrijf, naast een vast dienstverband in de autobranche. 

Ik houd van eerlijke, natuurlijke materialen en hiermee werk ik dan ook graag. Leer is een restproduct en zonde om maar als verloren te beschouwen. Hier maak ik de leukste artikelen van.

Ik krijg erg veel energie van het leren van kennen van mensen op de kunst- en nijverheidsmarkten waar ik mijn collectie verkoop. In de zomermaanden ben ik dan ook graag te vinden op dergelijke markten. 

Mijn enthousiasme voor "creëren" werkt aanstekelijk en dit deel ik dan ook graag met anderen tijdens workshops en markten en "omarm" je daarom graag met een creatie van Nathalie....

 

 

© 2018 - 2024 Embraced by Nathalie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel