Handgemaakte leren armbanden

De collectie van  EMBRACED by Nathalie  bestaat uit handgemaakte producten uit eigen atelier.  Hiervoor gebruik ik enkel natuurlijke materialen, zoals diverse leersoorten (nappa, suede, gekleurd en bewerkt leer) maar ook zijde, katoen, vilt, jute, wol etc. Nikkelvrij metaal gebruik ik met name in hangers, eindkappen en verbindingsstukken.

Het assortiment dames (wikkel)armbanden is ruim. Van eenvoudige, rustige- of natuurlijk kleuren tot felgekleurd en rijk versierd. Op deze pagina's tef je een prima aanbod, maar wekelijks komen er exemplaren bij. Het loont dus om regelmatig te kijken of mij tijdens een markt te bezoeken.

 

Enkele armbanden - Embraced by NathalieIbiza armbanden - Embraced by NathalieWikkel armbanden - Embraced by Nathalie

 

Kwaliteit

Ik maak gebruik van stevige leersoorten, van ruw tot zeer bewerkt nappaleer, gevlochten leer of massief leerkoord.  Voor sluitingen, hangers, schuifkralen gebruik ik nikkelvrij DQ-metaal en RVS wat voldoet aan de Europese kwaliteitsstandaarden. Zo bewaak ik de kwaliteit van de producten die ik maak en lever.

Enkele- of wikkelarmband:

Enkele armbanden zijn armbanden de 1 keer om de pols geslagen worden. Wikkelarmbanden zijn armbanden die 2 maal om de pols geslagen worden en tonen daarmee robuuster.

Typen sluitingen:

Er zijn verschillende sluitingen zoals magnetisch en met een karabijnhaak met verlengketting. Bij magnetische armbanden is het belangrijk dat de deze niet te strak om de pols zit. Houd daarom 1 a 1,5 cm ruimte aan, voor de ideale sluiting van de magneet.

Maatvoering:

Ook de breedten variëren behoorlijk. Ik heb hele smalle exemplaren (ca 1,5 cm breed) tot brede exemplaren (5 cm breed). Wikkelarmbanden tonen robuuster.

Polsomtrekmaten

In principe zijn alle armbanden op jouw polsmaat te leveren, mits het materiaal op voorraad is. Indien je geen haast hebt, is het meeste materiaal te bestellen en zal de levertijd 3, tot maximaal 7 dagen zijn. Ik maak de meeste armbanden in maat M (18 - 19 cm).

Maatvoering:

S = 16 - 17 cm,

M = 18- 19 cm,

L = 19,5 - 20 cm,

XL = 20,5 cm - 21 cm  (en op verzoek groter)

 

 

© 2018 - 2024 Embraced by Nathalie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel