Armbanden voor heren (of stoere dames ;-)

Je ziet ze steeds vaker; armbanden voor heren. Leuk, want dat maakt een heren outfit vaak af. De herenarmbanden van "Embraced by Nathalie" kenmerken zich door eenvoud': 'Less is more'.  Geen overdadige friemels eraan maar strak, soms met een stud, maar het leer en de keuze van het slot geven het sieraad zijn looks.

Alles wordt in eigen atelier gemaakt dus wens je juist wel wat versiering zoals een metalen schuifkraal, stud of metalen tekstplaatje, dan kun je hier altijd om verzoeken. Ook als je als vrouw een stoere armband zonder tierelantijnen wilt hebben; ik maak zo een kleinere versie voor je.

 

 

Materialen sluitingen

Er wordt gebruik gemaakt van ruwe, stevige materialen voor de sloten van deze herenarmbanden van nikkelvrij Zamac*/ DQ-metaal of zelfs RVS.

*Zamac (of DQ) metaal is een legering van metalen waarvan een groot percentage zilver, die vaak in een laag over een basis van koper wordt gegoten. Deze sloten kunnen onder de zuurgraad van de huid dus wat verkleuren. Gebruik een zilverpoetsdoek om de sluiting op te wrijven en de donkere aanslag verdwijnt.

**RVS, oftewel roestvrijstaal, is super sterk en verkleurt absoluut niet. Het is echter veel duurzamer en duurder materiaal dan Zamac en daarom ligt de prijs van een armband met RVS sluiting dus hoger.

 

per pagina
per pagina
© 2018 - 2023 Embraced by Nathalie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel