Oud- en gebruikt leer hergebruiken

Leer is over het algemeen tijdloos en super sterk; zeker als het altijd goed onderhouden is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een oude leren tas van je oma of moeder. Of aan de halsband van je favoriete, overleden hond. Een hengsel van je tantes' favoriete leren tas....  Oud leer,…een vintage artikel hergebruiken is helemaal van nu, niet waar? 

Ik kan gebruikt leer tot een nieuw sieraad vermaken, zodat je deze weer kunt dragen. En daarnaast blijft zo een tastbare herinnering bij je, maar toch in een nieuwe vorm. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of bestel het vermaken van oud leer tot een nieuwe armband met herinnering.

 

Voorbeeld 'van halsband naar armbanden' van een geliefd huisdier

Onlangs vroegen klanten of ik van een hondenriem van een dierbare overleden hond 4 armbanden kon maken als een mooi, tastbaar aandenken aan het lieve dier. Ieder gezinslid had een eigen wens en idee hoe de armband eruit zou moeten komen te zien. Een mooie opdracht en dit is het resultaat; 

 

 

Contact* over 'vermaken van een voorwerp naar een sieraad van oud leer"?

06 51 89 99 13  of info@embracedbynathalie.nl 

 

Opmerking dd 4 april 2024: Vanwege langdurig herstel na borstkanker ben ik momenteel verminderd bereikbaar. Gemiddeld reageer ik binnen 48 uur op mails en whatsappberichten.

Voor bestellingen betekent dit ook dat ik minder werk kan aannemen dan gewenst en kan het tot 3 weken duren alvorens de bestelling gereed is.

 

© 2018 - 2024 Embraced by Nathalie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel