Armband van natuursteen | Blauwe Apatiet 6 mm en glaskralen

Artikelnummer: Apatiet 6 mm
Artikel 4 van 10
€ 10,49 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Blauwe armband van blauwe Apatiet 6 mm

Deze armband van natuurstenen kralen van Chinese blauwe Apatiet, gecombineerd met blauwe facetkralen van glas, is een mooie eyecatcher rondom jouw arm.

Middenblauwe kleurtonen matchen prima met zomerse kleding, bijvoorbeeld bij een witte linnen blouse. Er is ook nog een zwaardere variant met 8 mm grote kralen.

 

Standaardmaat: 19 cm

 

Werking van de steen:

Apatiet bevordert spirituele vaardigheden en reikt tot grote hoogten bij meditaties. De steen maakt van haar drager een communicatief vaardig persoon, extravert zelfs. Ze geeft levensvreugde en plezier in gezelschappen. De drager wordt soepel van geest, energiek, zelfverzekerd, helder, bewust en staat in goed contact met de hogere zelf. De steen bevorderd geestelijke, lichamelijke en spirituele ontwikkeling. Ook fysiek werkt de edelsteen revitaliserend en stimuleert het celgroei, groei van kraakbeen, botten en tanden en de calcium opname. Hierdoor heeft het een positieve werking op artritis, artrose, gewrichtsklachten en botbreuken. Apatiet heeft ook een positief effect op de stofwisseling, hyperactiviteit en autisme.

Apatiet gaat apathie, uitputting, lusteloosheid, agressie, zorgen en prikkelbaarheid tegen. Het vergroot de behoefte aan afwisseling en avontuur en bevordert de creativiteit. De steen bevorderd helder communiceren.

Bron: Happy Spirit https://happy-spirit.nl/product/apatiet-armband-10-mm-edelsteen-kralen-19-cm/?attribute_pa_armband-maat=18-cm-medium&utm_source=Google%20Shopping&utm_campaign=Aanbiedingen&utm_medium=cpc&utm_term=90923&gclid=CjwKCAjw6MKXBhA5EiwANWLODE5t69qa7mYlu6Ock4IqazxYlPHzp8ys5Q6uF2WMejXSl7jUlAJPwBoCWmgQAvD_BwE

 

© 2018 - 2024 Embraced by Nathalie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel