Armband van natuursteen | Blauwe Apatiet 8 mm

Artikelnummer: Amazoniet 8 mm
Artikel 3 van 10
€ 10,49 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Blauwe armband van blauwe Apatiet 8 mm

Blauw.. ik hou van jou... Deze armband van natuurstenen kralen van Chinese blauwe Apatiet is met een dubbele elastische draad gemaakt en tussentijds zijn er knoopjes tussen de kralen gelegd, zodat bij een onverhoopte breuk van het elastiek je de kralen niet allemaal kwijt bent. Een stukje veiligheid dus... Er is ook nog een rankere variant met 6 mm grote kralen.

 

Standaardmaat: 19 cm

 

Werking van de steen:

Apatiet bevordert spirituele vaardigheden en reikt tot grote hoogten bij meditaties. De steen maakt van haar drager een communicatief vaardig persoon, extravert zelfs. Ze geeft levensvreugde en plezier in gezelschappen. De drager wordt soepel van geest, energiek, zelfverzekerd, helder, bewust en staat in goed contact met de hogere zelf. De steen bevorderd geestelijke, lichamelijke en spirituele ontwikkeling. Ook fysiek werkt de edelsteen revitaliserend en stimuleert het celgroei, groei van kraakbeen, botten en tanden en de calcium opname. Hierdoor heeft het een positieve werking op artritis, artrose, gewrichtsklachten en botbreuken. Apatiet heeft ook een positief effect op de stofwisseling, hyperactiviteit en autisme.

Apatiet gaat apathie, uitputting, lusteloosheid, agressie, zorgen en prikkelbaarheid tegen. Het vergroot de behoefte aan afwisseling en avontuur en bevordert de creativiteit. De steen bevorderd helder communiceren.

Bron: Happy Spirit https://happy-spirit.nl/product/apatiet-armband-10-mm-edelsteen-kralen-19-cm/?attribute_pa_armband-maat=18-cm-medium&utm_source=Google%20Shopping&utm_campaign=Aanbiedingen&utm_medium=cpc&utm_term=90923&gclid=CjwKCAjw6MKXBhA5EiwANWLODE5t69qa7mYlu6Ock4IqazxYlPHzp8ys5Q6uF2WMejXSl7jUlAJPwBoCWmgQAvD_BwE

 

© 2018 - 2024 Embraced by Nathalie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel